— Blogg om arkitektur, livet och samhället i övrigt! —
 

Från och med den 1 augusti 2020 är det möjligt att uppföra komplementbyggnader på upp till 30 kvadratmeter utan bygglov. Prata gärna med oss när du skulle vilja bygga vackra arkitektritade attefallshus! Hus som står emot vind, regn och rusk samtidigt, spegelbild av tid, rum och kultur! 

Attefallshus

05.07.2020

Det byggs ca 6000 attefallshus i Sverige varje år. Flertalet alltså 85% är komplementbyggnad och resterande komplementbostad enligt insamlad statistik för ansökningar till kommuner. Branschen omsätter två miljarder per år. Faktorer som tomt priser, befolkningstillväxt, goda möjlighet att hyra ut gör att i och omkring storstadsregioner byggs flest...

Informationsmöte för nyanlända om hur man startar och driver företag i Sverige och om hur det är att arbete som arkitekt utmaningar och framgångsfaktorer. Och vi passade på att ha en genomgång av de senaste projekten vi har på gång.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.

Idag sätter vi igång med återupplivandet av en gammal kvarn i Vallda, Sverige som kommer att bli en del av en bostad. Under den här processen kommer vi att bevara dess arkitektoniska arv samtidigt som vi tillämpar en hållbar och miljövänlig inställning till vår design. Och vi är oerhört uppspelta över det! Att göra arkitektur är förvisso att...

En kunskapsintensiv dag arrangerad av Loop Rock som bjöd på spännande diskussioner om hållbart byggande och digitalisering.