Behöver du rådgivning?

— 

GUIDE FÖR BYGGLOV OCH BYGGPROCESSEN

 —

Så här kan hela bygglovsprocessen ser ut. Kontakta oss oavsett var i processen du befinner dig på, alltifrån att du nyligen tagit reda på om du behöver ansöka om bygglov för det du tänkt bygga, till att du fått ett slutbesked. Vi har alltid kostnadsfritt förstamöte. 
 


Vår personal är

— Kvalificerad —

Vi har duktiga och kompetent personal med mångårig och gediget erfarenhet från branschen. 


Våra tjänster är

— Snabba & Pålitliga —

Oftast gäller det att ta snabba beslut och ta fram tekniska ritningar. Snabbhet måste alltid kombineras med kvalité. Vi är noga med det och alltid levererar i tid.  


Våra verktyg är

— Professionella —

Här hos oss använder vi oss av ArchiCad och det senaste verktyget inom arkitektur och design. 

 


Arcotify/Bostadslyftet AB är en arkitektbyrå med omtanke, bred erfarenhet och mycket kunskap. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra beställare och strävar efter kvalité i alla moment. Vi drivs av nyfikenhet och att ha möjligheten att skapa kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur. 

 

— Beställ våra tjänster —

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Vill du förverkliga ditt drömställe?

— 

VI ÄR GÄRNA MED DIG I HELA PROCESSEN!

 —


DRÖMMA —

Allt börjar med en dröm, en idé, och framförallt en vilja för att förbättra våra liv på något sätt. Så låt fantasin flöda fritt och börja att drömma! Vi har båda öronen och hjärtat öppna för att lyssna på din kreativa berättelser. 

— DESIGNA —

Nu har vi din önskelista. Med prioritering, ordning och reda låter vi kreativiteten att spela sin roll och utforma genomtänkta skisser och koncept som är anpassade just till dina önskemål och drömmar. 

— RITA —

Vi är här för att driva projektet framåt och ha det bästa möjliga resultatet. Så just på grund av den behöver vi din feedback. Därpå kan vi fullfölja din dröm med mycket noggrannhet förstås, för att precision är en essentiell essens av en framstående kreation. 

— FÅ BYGGLOV—

Ett bygglov är ett tillstånd att bygga nytt, bygga om, bygga till eller ändra användningen av en byggnad. Syftet är att säkerställa att projektet ska följa de lokala reglerna för markanvändning och byggande. Vägen till tillstånden kan vara invecklande då den kräver granskning av myndigheter. Och många tror att ha att göra med myndigheter kanske är det minst intressanta och mest jobbiga. Är du en av dem? Eller håller du med oss att man kan njuta av varje steg i livet? Oavsett av ditt svar kan du räkna med oss, vi kommer att ta hand om det! Och är vi din sida. 

— BYGGA —

Hitintills var det så lovande att uppleva din fantasi i den tvådimensionella världen, men nu är det dags för att den blir en del av den sinnevärlden! Vilken glädje att finna din förväntade dröm byggas upp sten för sten, från den lägsta grundnivån till din och vår högsta ambitionsnivå. Och självklart med mycket respekt och omtanke om vår Moder Jord har vi ögonen öppna att allt skulle matcha dina förväntningar. Vi inleder gärna våra projekt med en hållbarhetsanalys för att lyfta viktiga frågor tidigt i processen. 

— LEVA DITT DRÖM —

Livets med- och motgångar gör verkligheten ännu mer otrolig än fantasin! Sålunda, leva och uppleva varje vinkel och rum av din nya värld, för att det är precis du som kommer att fullända den och lägga till den, den fjärde dimensionen, tiden! Det var otvivelaktigt en sagolik resa tillsammans och den kommer faktiskt inte att sluta. Vi är alltid här för att besvara dina kommande förfrågningar. Så tveka inte att kontakta oss för konsultation och rådgivning.

— Bli först att läsa våra nyheter! —