IT Solutions 

A complete supplier in IT

- Help Desk -

Se oss som en resurs som är avsedd att förse dig och ditt företag med rådgivning, stöd och support som har koppling till ditt företags it-processer, produkter, mjukvaror och hårdvara. Vi tillhandahåller central resurs för dig och ditt företag och besvarar på funderingar. felsöker ärenden och erbjuder kostnadseffektiva lösningar. 

— Hårdvara & Mjukvara —

Låt oss först göra en analys för att ta fram det som fungerar bäst för dig eller ditt företag. Vi är experter inom de senaste programvaror och hårdvaror. Vi har även möjlighet att skräddarsy olika IT-lösningar vad gäller hårdvara eller/och mjukvara. 


- Nätverk & Kommunikation -

Idag ställs det mycket höga krav på att nätverks- och servermiljöer är säkra, stabila och tillgängliga för användare. Vi jobbar intensivt med design, implantering och drift för att erbjuda våra kunders behov av tillförlitligt och säker IT-infrastruktur. 

- Molntjänster -

Molntjänster är idag mer eller mindre en del av vår vardag. I det privata som det offentliga och affärsdrivna verksamheter. Men hur går du vidare som en organisation om du har flera system och filer som du vill göra tillgängliga för, på ett säkert sätt oavsett var du är? Fler och fler IT-tjänster levereras direkt som molntjänster eller är beroende av tjänster från molnet. Tillsammans identifierar och analyserar vi dina behov, ger råd och skapar skräddarsydda lösningar som möjliggör säkra arbetsplatser.

- Backup -

Det händer att man råkar radera viktiga filer eller filer förstörs på olika sätt. Då är det bra att man har en säkerhetskopiering. Vi erbjuder olika typer av backup tjänster. Backup för servermiljö i molnet och även on-premies och andra digitala användningsområde. Oavsett utmaningar i din organisation har vi paketerade tjänster som är stabila, tillförlitliga och kvalitetssäkrade som möter dina behov och önskemål. 

- Web design-

Vi bygger din hemsida. Vi utvecklar de senaste, moderna och väldesignade webbsidor. Websidor som fångar och förstärker dina värdegrunder, personlighet och därmed tilltalar rätt kunder. Och förstärker ditt varumärke. Hos oss kan du förvänta dig få hjälp med webbutveckling, webbhotell, webbdesign, e-handelslösningar. betalningslösningar, SEO Optimering, Google Marknadsföring och Sociala medier.   

 DATASUPPORT OCH IT-SUPPORT FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Behöver du stärka ditt It-team? Datorsupport, IT-support, dator hjälp nu! Ring, mejla, eller använd formulären nedan. Första konsultationsmötet är utan förpliktelse, kostnadsfritt och konfidentiellt. Välkommen!

Vi erbjuder all typ av datasupport, it-support, datorhjälp, hjälp med hemsidor och rådgivning i små och stora IT-frågor. Välkomna att kontakta oss.

Besöksadresser:


Kontor i Mölndal

Åby Arenaväg 8 A,

431 62 Mölndal 


073-522 26 85

079-349 92 29

info@arcotify.se

LinkedIn

Kontor i Kungsbacka

Varlabergsvägen 17,

434 39 Kungsbacka

Behöver du kontakta oss?