Arcotify/Bostadslyftet AB

 Arcotify + Bostadslyftet AB är i grunden ett innovativt ingenjörs, design, arkitekt och konsult företag som alltid står i framkant när det gäller utveckling och framsteg inom teknik, form och arkitektur. Företaget består av ett entreprenörsteam med olika kompetenser. Socialt entreprenörskap är det något som står oss varmt om hjärtat. Att finna innovativa lösningar på samhällsutmaningar baserade på affärsmässiga och hållbara metoder är det något vi jobbar med varje dag. Tillsammans kan vi göra skillnad! 

 

Leila Heydari 

+46 (0)70-733 72 05

leila.heydari@bostadslyftet.nu

 

Arcotify  + Bostadslyftet = 

 

 

Vi har alltid social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet i fokus!

 kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur —

 

 

1984 - 

— MITT BERÄTTELSE —

Redan som barn hade alltid varit fascinerad av former, färger och konstruktioner. Att följa ett solstråles resa, hela vägen genom de svarta molnen och ner på en vattenyta. Regnbågens alla färger. Och de enorma antika byggnaderna som trots tusentals år på naken, och genom hårda ökenvindar, krig och storm fortfarande står stadigt på jorden. Pantheonen, Pyramiderna och det som är kvar i Palenque till den persiska staden i Persepolis. Dessa linjer, former och beräkningar. Där konsten möter fysik och matematik. En evig dans, det vi kallar arkitektur. Skapa tid, rum och framförallt kultur. Där människor spenderar sina liv, träffas, blir kära, och tillbe sina Gudar. En arkitekt måste också se framåt och inte fastna i det förgångna, våga utmana och skapa nya rum för människor att trivas och leva och utvecklas i. Mitt berättelse har inte slutat än, det här är bara början, följ med mig på den resan och dela med dig om ditt...    


Ring, mejla, eller använd formuläret nedan. Första mötet för konsultation är kostnadsfritt och konfidentiellt. Välkomna!